Utolsó kommentek

A.R.O.G. - Alien újszülött esete a török szőnyegkufárral

2008.01.28. 22:25 mrgarris0n

Ha ismerős a cím, nem véletlen. Hűséges olvasóim talán még emlékeznek a G.O.R.A. c. remekbeszabott török sci-fi-ről írott kritikámra, sőt, azt hiszem van akinek kimondottan én csináltam kedvet a megnézéséhez. A film hatalmas kasszasiker volt Törökországban, így nem csoda, hogy érkezik a második rész, a fantáziadús című A.R.O.G., szintén Cem Yilmazzal a főszerepben. Hogy hova lehet továbbgöngyölíteni a sztorit? Kiderül. Úgy tűnik, ez már nem "Space Movie" lesz... Nézzétek meg az első 3 percet a Tovább mögött.



6 komment

Címkék: trailer turkish arog gora cem yilmaz

A bejegyzés trackback címe:

https://zsfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr8315492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.02.05. 01:22:49

Na,komolyan, az eddig minden szempontból elviselhetetlen török felhozatallal szemben ez a film már akár vállalható is. A nyelv borzasztó, a színészi játék még mindig túl ripacskodó, de amúgy szerintem rendben volt. Kifejezetten jó operatőri munka, jó képek és beállítások, a vágások is teljesen rendben voltak, a cgi se lógott ki nagyon...
Azt ennyi idő alatt nem tudtam eldönteni, hogy ez egy komoly film akar-e lenni, ami így sült el., vagy valami paródia/vígjáték, bár inkább ez utóbbira tippelnék.

Rusalka 2008.02.24. 19:37:59

a nyelv gyönyörű, a színészi játék pedig rendkívüli, de ehhez érteni kell a török kultúrát. magyar szinkronnal borzalmas nézni a gorát mert egyszerűen nem alkalmazkondak hangsítlusban az eredetihez. aki bezsél törökül az tudja, hogy ezek a mozdulatok, ez a mimika nincs eltúlozva, a törökök valóban így beszélnek, és pont ezért élvezetes nézni. Cem Yilmaz az egyik legjobb standup komikus törökországban és színésznek se utolsó, csak érteni kell a kutlúrát. aki seemit nem konyít a törökökhöz, annak furi lehet, ezt aláírom.

Bármibe lefogadom, hogy jól beetetnek ezzel a traillerrel, és abszolút nem erről fog szólni a film. :)

mókus 2008.04.03. 22:18:45

a török nyelv csúnya és gáz
süti beállítások módosítása