Utolsó kommentek

Keziccsókolom, Omega vagyok

2007.10.16. 19:18 mrgarris0n

Aki figyelemmel kíséri a friss trailereket, az felfigyelhetett a közelmúltban egy érdekesnek ígérkező filmre. A film egy posztapokaliptikus világban játszódik, főhőse az egyetlen élő ember a Földön. Azonban nincs egyedül. Vérszomjas élőholtak vadásznak rá... nem, ez nem az I am Legend, Will Smith soron következő filmje...

 

I am Omega plakát


 

Ez az I am Omega, Marc Dacascos következő filmje.... egyúttal az ehavi Arany RipOff vándorserleg büszke győztese. Nem tudok másra gondolni, mint hogy a készítők meglátták az I am Legend trailerét, és gyorsan kitalálták, hogy nekik is kell egy ilyen "blockbuster"... (nyilván nem így volt, hiszen mindkét film alapjául egy Richard Matheson regény szolgál...) Egyébként ügyesek, mert a cucc kb egy hónappal fog az I am Legend előtt megjelenni, persze szigorúan DVDn... micsoda véletlenek vannak Hollywoodban :)

Itt a trailer linkje, várjuk szeretettel az alkotást. November 20 az amcsi release.

 

Szólj hozzá!

Címkék: trailer omega asylum ripoff bmovie zsmovie zsfilm dacascos

A bejegyzés trackback címe:

https://zsfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr45256495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása