Utolsó kommentek

Adventi bestiárium #7: Gigan

2007.12.10. 00:26 mrgarris0n

Gigan egy fura szerzet. Olyan, mint egy tengeri szörnybe oltott sas, akinek csáprágói is nőttek. Mindemellett természetesen kiborg, és egy kristályban lakik, valamint természetesen ő is tud repülni (akár az űrön át is). A japánokat sosem kellett félteni... :)

A kaiju először a Godzilla (ki más) vs. Gigan c. 1972-es filmben bukkant fel, két régi ismerős, King Ghidorah, és nem találjátok ki: Godzilla oldalán - azaz inkább ellen. (kicsit olyan érzésem van a kaiju filmeknél, mint a Marvel képregényeknél: ha megjelent vmi új szuperhős, annak az első sztorijában szerepelt Pókember, hogy könnyebben eladható legyen... így került az első Transformers képregénybe is. Godzilla is ilyesmi, szinte az összes jelentősebb kaijuval bunyózott már :)) A kis intermezzo és a Tovább után a fent említett Godzilla vs Gigan trailere lapul.

Szólj hozzá!

Címkék: trailer kaiju godzilla monster bestiarium bmovie king ghidorah gigan

A bejegyzés trackback címe:

https://zsfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr26258591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása