Utolsó kommentek

Lovecraft, térgeometria, alvászavar

2007.12.24. 01:56 mrgarris0n

A film+ -os srácok gondoskodnak arról, hogy ne maradjunk néznivaló nélkül az ünnepekre... különösen a keddi nap (25) lesz húzós, de csapjunk is a közepébe.

Szentestét akár skippelhetjük is, hisz ki az, aki TV-t néz 24.-én? Maximum a fa alá került ZS-horrorok vagy török sci-fik jöhetnek szóba.

A 25.-e viszont egész más tészta. Az este két hagymásbab-rajongóval indít 19:30-kor, Bud Spencer és Terence Hill megunhatatlan (?) párosa Miamiban nyomoz a Bűnvadászok c. filmben. Utána 21:45-től a 2 olasz után 2 francia egy másik buddy-movieban: fehér Peugeot, Marseille, ninják - ez a Taxi 2. 23:25-től fordul azonban igazán érdekesre a műsor, ha szar szóviccel akarnék élni, azt mondanám, fordul a Kocka - kanadai minimál sci-fi, nem csak a matek szerelmeseinek. Ezután, az este mintegy méltó megkoronázásaként az egyesek szerint legjobb Lovecraft-adaptáció, a Tágra nyílt elme következik 1:05-től. Aki pedig nem tud aludni ezek után sem, az témába vágóan megtekintheti az Álmatlanság c. Nolan-mókát Al Pacinoval 2:35-től.

26.-án folytatódik a pofonláda nyitogatása, 19:30-tól egyik személyes kedvencem a Spencer-Hill párostól, a Nyomás utána! 23:25-től folytatódik a Kocka-széria a gyengusabbra sikerült 2. résszel, a Hiperkockával (sajna a Zerot már nem adják le). Ezután 1:15-től a Kivégzős c. horror-vígjáték-akármi tekinthető meg, amit csak azért említek, hogy a port.hu-n nehogy rákattintson, aki meg akarja nézni, mert a leírásban ótvarul elspoilolják hogy ki a gyilkos. Ugorjunk.

Végül 27.-éről még egy röpke: 21:15-től kezd az Agydaráló c. frame-szekvencia (nemtom, kiérdemli-e a "film" titulust), olyan sztárok főszereplésével, mint Andrew Dice Clay (akit valószínűleg csak Ford Fairlaneként ismer az átlagpolgár), vagy Teri Hatcher. Ennek az ajánlója érdemel még említést, amiért voltaképp kiszúrtam: "Ed Molloy (Andrew Dice Clay), a mókás kidobólegény szembeszáll az ellenséges nindzsákkal." Hát ezt mindenképp látni kell.

Mára ennyit, kellemes karácsonyt mindenkinek, és mindenképp kerüljön valami ZS a lejátszókba...

1 komment

Címkék: tv bmovie zsmovie zsfilm filmplusz

A bejegyzés trackback címe:

https://zsfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr62273810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

semmicico 2008.06.04. 23:11:29

én láttam ezt a gyönyörűséget!!!! elképesztő !!!

sc.
süti beállítások módosítása