Utolsó kommentek

Ne packázz a hóemberrel!

2007.12.20. 23:12 mrgarris0n

Tavaly is ajánlottam mindenféle néznivalót Karácsony témájában, de most egy igazán cool (szó szerint) filmmel hozakodom elő: Jack Frost. Erősen nem az 1998-as Jack Frostról van szó, ami egy családi film Michael Keatonnal, és nem is a Mystery Science Theater keretében vetített orosz-finn kooprodukciós cuccról, ami Morozko címen is fut. Ez a B-horrorvígjáték 1996-ban készült, a folytatás (Jack Frost 2: Revenge of the Mutant Killer Snowman) pedig 2000-ben, de kultikus státusza mit sem kopott. A Tovább után idilli karácsonyi történet bontakozik ki...

Jack Frost borító

Egy havas, decemberi éjszakán rabszállító halad át Snomonton városán: kivégzésre szállítják Jack Frostot, a hírhedt sorozatgyilkost. Mit ad Isten, épp egy genetikai laboratórium veszélyes hulladékát szállító tartálykocsival ütköznek. Jack majdnem csúnyán elszublimál, de aztán a genetikai hulladék hatására (?) maradványai fuzionálnak a hóval, az eredmény pedig egy embernagyságú, gyilkos hajlamokkal megáldott mutáns hóember - és mivel meglepő módon Jack-et épp Snomonton seriffje kapta el annak idején, minden adva van egy jó kis bosszúhadjárathoz.

Nem ragozom tovább, a film inkább javasolt megtekintésre, mint a Keaton-féle szirup. Ha pedig még haboznátok, akkor íme pár jelenet és a trailer, ami ugyan csúnyán ellövi a film végét, de mivel nem mondom el, melyik jelenet az, ezért úgysem fogjátok tudni, amíg meg nem nézitek az egészet :) És igen, a fürdőszobai jelenetben a meztelen Shannon Elizabeth-et abuzálják, csúnyán, 3 évvel az Amerikai Pite előtt...

Update: vannak youtube-on lelkes userek, mint például whitetigr, aki volt oly kedves, és felrakta az egész filmecskét, 9 részben. Katt ide.



Szólj hozzá!

Címkék: trailer shannon elizabeth hóember hellókarácsony bmovie zsmovie jack frost

A bejegyzés trackback címe:

https://zsfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr22270901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása