Utolsó kommentek

Minden óriáshüllős film leghülyébbike

2008.02.04. 21:40 mrgarris0n

A kitüntető címet nem más kapja, mint a Komodo vs. Kobra c. gyöngyszem, egyenesen a... nem, nem a 90-es évek elejéről, ez sajnos 2005-ös. Egyenesen TV-re készült, és a 450 ezer dolláros költségvetésbe még egy olyan szupersztár fizetése is belefért, mint Michael Paré. Három borzasztó videó ZS- és/vagy hüllőfanoknak a hajtás után, köszönet a pointerért Peetnek!


16 komment

Címkék: kobra bmovie zsmovie zsfilm komodo

A.R.O.G. - Alien újszülött esete a török szőnyegkufárral

2008.01.28. 22:25 mrgarris0n

Ha ismerős a cím, nem véletlen. Hűséges olvasóim talán még emlékeznek a G.O.R.A. c. remekbeszabott török sci-fi-ről írott kritikámra, sőt, azt hiszem van akinek kimondottan én csináltam kedvet a megnézéséhez. A film hatalmas kasszasiker volt Törökországban, így nem csoda, hogy érkezik a második rész, a fantáziadús című A.R.O.G., szintén Cem Yilmazzal a főszerepben. Hogy hova lehet továbbgöngyölíteni a sztorit? Kiderül. Úgy tűnik, ez már nem "Space Movie" lesz... Nézzétek meg az első 3 percet a Tovább mögött.6 komment

Címkék: trailer turkish arog gora cem yilmaz

A legbénább filmcím, harmadik forduló

2008.01.21. 09:00 mrgarris0n

Még lesz egy pár ezen kívül, ne aggódjatok :) annyi címet küldtetek, hogy van miből válogatni... kattintásra fel, január 22., kedd éjfél a határidő.


1 komment

Címkék: szavazas

Water spider assault unit!

2008.01.19. 21:37 mrgarris0n

Na ez jó hatásvadász cím lett, pedig csak egy 1986-os nindzsafilm, a Ren Zhe Da (Ninja: The Final Duel) trailerét akartam megosztani veletek. Akit érdekelnek mechanikus vízipókokon lovagló, vagy épp föld alatt kúszó nindzsák, esetleg egy dézsából kiugró, majd meztelenül bunyózó nő, az okvetlen kattintson! (Bónuszkérdés: melyik két snittben vannak felcserélve a feliratok?)


Szólj hozzá!

Címkék: trailer ninja duel bmovie zsmovie zsfilm

Miért érdemes a japán kiadású Grindhouse DVD-t megvenni?

2008.01.19. 21:01 mrgarris0n

Mondjuk azért, mert Japán is R2. De ez csak a bónusz, az igazi vevőcsalogató inkább a kivitel lehet.

Grindhouse japán kiadás tokja

Nem győzött meg? Klikk a továbbra!

Szólj hozzá!

Címkék: dvd japan tarantino grindhouse planet terror death proof rodriguez

A legbénább filmcím, 2. forduló

2008.01.16. 01:47 mrgarris0n

Eljött hát a második forduló ideje... nem is szaporítom a szót, a határidő január 17., csütörtök éjfél.


9 komment

Címkék: szavazas

A legbénább filmcím 1. forduló - jöhetnek a voksok!

2008.01.13. 15:15 mrgarris0n

A jelölések összesítése után arra jutottam, hogy fordulókra lesz bontva a szavazás. Próbálok kategóriákat felállítani, hogy aztán majd a kategóriánkénti győztesek egy végső, ultimate szavazásban is megmérkőzhessenek a "Minden idők legszarabb címe" titulusért. Elsőként a számozott címek kerülnek terítékre, kedd (január 15.) éjfélig lehet szavazni. Kérlek, ne a film minőségét értékeljétek, hanem a címét. Tehát, melyik a legszarabb?


 
UPDATE: közkívánatra, itt vannak az eredeti címek, imdb linkekkel együtt (sajna a szavazásba már nem tudtam beszerkeszteni.)

Karate tigris 3. - Extrakemény Kickboxer (No Retreat, No Surrender 3: Blood Brothers)
Üvöltés II. - A nővéred egy vérfarkas (Howling II: ...your sister is a werewolf)
Anakonda 2 - Királykobra (King Cobra)

Barracuda - Tengeri Zsaruk 8: A bérgyilkos (S.O.S. Barracuda - Auftrag: Mord!)
Szikrázó vihar 2 - Tomboló égbolt (Lightning: Bolts of Destruction)
Armageddon 2 - Gyilkos üstökös (Doomsday Rock)
Piranha 2 - Repülő gyilkosok (Piranha Part Two - The Spawning)
Airboss 4 - Újra akcióban (Airboss IV - The X-Factor)
Gyilkos Cápák 3 - Őslények tengere (Shark Attack 3 - Megalodon)

15 komment

Címkék: szavazas

A filmtörténelem legindokolatlanabb egysorosa

2008.01.08. 23:48 mrgarris0n

Legalábbis szerintem. Főhősünk, John Barrowman pár évvel később azt nyilatkozta, hogy csak meg akarta nevettetni kolléganőjét, de végül nem vágták ki az ominózus mondatot... A monológ egyébként a frenetikus (és a filmtörténelem leggagyibb blueboxa trófeára szintén pályázó) Gyilkos cápák 3: Őslények tengere (Shark Attack 3: Megalodon) c. filmben hangzik el, a Tovább után pedig meg is tekinthető. Azt nem tudom, hogy a magyar szinkronban bennehagyták-e, 1:18-tól tessenek figyelni.

6 komment

Címkék: trailer zsmovie zsfilm shark attack 3 megalodon dialogue

A nindzsa imája a halálért (Pray for Death, 1985)

2008.01.07. 00:30 mrgarris0nN. Zoli már több helyen is emlegette ezt a filmet, igaz, ő nem imára hanem könyörgésre emlékezett a címben... most a szavazósdi alkalmával került elő ismét a film, én meg elhatároztam, hogy akkor már keresgélek is hozzá valamit. Találtam is pár videót youtube-on, főszerepben a videós hőskorszak főninjász nagymestere, Sho Kosugi. Shuriken nem marad szárazon, ezt garantáljuk.

8 komment

Címkék: ninja bmovie zsmovie zsfilm bena cimek sho kosugi pray for death

Apróbb változások

2008.01.07. 00:08 mrgarris0n

Amint látjátok, lett logo, favicon, és jobboldalt is egyszerűsítettem kicsit: a kontakt-adatok (mail, rss, facebook, régi blog) mostantól külön aloldalon vannak. Hirtelen ennyi, majd még csiszolgatok. És most következzék valami egészen más.

Szólj hozzá!

Címkék: szolgkozl

Keressük meg együtt minden idők legbénább filmcímét!

2008.01.04. 23:01 mrgarris0n

Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.

A feltételek:

 - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :)
 - Magyar címfordítás legyen (tehát nem a Jaws érdekel, hanem a Cápa - hülye példa)
 - Port.hu -s linket kérek hozzá (elég a nem közismertekhez)
 - Beérkezési határidő 2008. január 11., péntek, 12:00, azaz dél
 
A javaslatokat a jobboldalt látható mailre küldhetitek, a megadott határidő után pedig összesítek, és felrakom egy szavazásba az opciókat. (Ha nagyon sok lesz, akkor esetleg több kör, és a győzteseket aztán egy legeslegvégső megmérettetésbe.)

Kezdetnek bedobok egyet, csak hogy lássátok, miféle dolgokat is várok: Atomgyilkosság

Jó, mi?

Szóljatok a haveroknak is, hiszen minél több javaslat / szavazat érkezik, annál reprezentatívabb lesz a felmérés. A nyertes alkotásról meg majd írok valami kritikát :)

UPDATE: kommentbe tényleg több értelme van, viszont nem volt teljesen egyértelmű a feladatkiírás úgy látom :) sebaj, írjátok, ami jön, legfeljebb több kategóriában hirdetünk eredményt :D

160 komment

Címkék: szolgkozl zsfilm bena cimek

Amíg a Sötét Lovag megérkezik...

2008.01.04. 00:24 mrgarris0n

...addig itt egy kis vidámság, egyenesen a Fülöp-szigetekről. Az 1993-as Alyas Batman en Robin kinézetre az Adam West-féle Batman-sorozatra hajaz, de valószínűleg a filippínók nem tudnak akkora büdzséből gazdálkodni, mint hollywoodi kollégáik...

3 komment

Címkék: trailer joker batman egyperces bmovie zsmovie zsfilm alyas robin filippino

Folytatások, amiknek soha nem kellett volna elkészülniük

2008.01.02. 23:13 mrgarris0n

És valójában nem is készültek el. Arról van ugyanis szó, hogy a kereskedelmi TV-k előszeretettel számozzák egy adott B-(C, ZS)film címét, ha az csak egy fikarcnyi hasonlóságot mutat az eredetivel, vagyis az "első résszel". Meg fogjátok látni, általában közük sincs az eredetihez, sőt... de ne szaladjunk ennyire előre. Lássunk inkább pár példát.

10 komment

Címkék: tv zsmovie zsfilm folytatas felrefordit

Tony Jaa steadicam akció

2008.01.02. 00:20 mrgarris0n

Adott egy fiatal harcművész (Tony Jaa, aki már az Ong Bak-ban is brillírozott), egy brutálisan jól megkoreografált bunyó, két steadicam-es operatőr (az első teljesen kimerült), számtalan leverendő ellenfél, pár emeletnyi beltér... és már kész is az a jelenet, amit a Tovább után nézhettek meg. A 2005-ös Tom Yum Goong c. filmből van, ami nálunk a Sárkány bosszúja címen fut DVD-n. Jól figyeljetek, ha minden igaz, vágatlan, és hatodjára (!) sikerült csak felvenni ebben a formában, mindenféle el nem törő kellékek meg elbénázott stuntok kaszkadőrmutatványok miatt.


12 komment

Címkék: uncut fight protector tony jaa tom yum goong steadicam

Frankó török poszterek

2008.01.01. 01:01 mrgarris0n

Ahogy ígértem, találkozunk 2008-ban. És nem, ez nem időzített post. Az igazi fanatik agya még szilveszter éjjel is azon kattog, hogy mit tudna postolni, amit majd pezsgőtől ragacsos szájjal, a másnaposság ködén át is értelmezni bír reggel az idelátogató többi fanatik... vizualitás következik tehát, gondolkodást nemigen igénylő téma. Török filmposzterek között lehet csemegézni ezen a linken - a filmek, amiket ábrázolnak, nem feltétlenül török alkotások, sőt. Ide is rakok egyet mutatóba, csak hogy elkapjátok a fonalat, aztán meg lehet klikkelni. Íme a Day of the Dead török posztere. (Kinek nem ugrottak be a Turbo rágó papírkáinak feliratai?)

2 komment

Címkék: turkish poster

BÚÉK

2007.12.31. 23:50 mrgarris0n

Ezúton kívánok minden kedves olvasómnak eredményekben és ZS-filmekben gazdag, boldog új esztendőt! Találkozunk 2008-ban!

"Cheer up. The world's about to end in ten minutes anyway." - Max Peltier, Strange Days

Szólj hozzá!

Címkék: buek szolgkozl

Rokonlelkek

2007.12.31. 11:16 mrgarris0n

Na erre a gyöngyszemre most bukkantam. Főleg akció-, kungfu-filmekről és színészekről a ZS-kategóriából, méltó alapossággal. Jó látni, hogy más is elkötelezettje a témának, úgyhogy raktam linket jobbra, de azért álljon itt is:


2 komment

Címkék: szolgkozl zsmovie zsfilm linkajanlo

Néznivaló szilveszterre

2007.12.30. 23:20 mrgarris0n

Aki esetleg otthon tölti a szilvesztert, és nem elégszik meg a tv által nyújtott színvonalasabbnál színvonalasabb műsorokkal, annak most egy valódi kult-gyöngyszemet ajánlok figyelmébe. Igaz, hogy a film már több mint 10 éves, de mit sem vesztett értékéből. És mivel szilveszterkor játszódik, az év utolsó napján pont aktuális a megtekintése...

Szólj hozzá!

Címkék: kult trailer strange days

Asylum címek magyarul

2007.12.30. 00:31 mrgarris0n

Ha már ilyen jól lemaradtam a Hillside Cannibals magyar kiadásáról, gondoltam összeszedem, milyen Asylum-os cuccok jelentek meg eddig kishazánkban DVDn. Íme...


Szólj hozzá!

Monster (ex-Tokyo) trailer és plakát

2007.12.30. 00:05 mrgarris0n

Na mi a túró ez már megint. Megláttam, hogy kijött magyarul a Hillside Cannibals, és gondoltam, utánanézek, mi újság kedvenc klóngyáramban. Kár volt...

Van ugye a Cloverfield (aki nem tudja mi az, az sürgősen látogasson el ide vagy ide). Meg van ugye az Asylum, akik arról híresek, hogy bemegy a dobozba egy blockbuster(nek szánt) film, és kijön a másik oldalon egy sokkal bénább, ZS-kategóriás koppintás, általában pár nappal az eredeti premierje előtt.

Monster poster

Szóval, adott egy kézikamerás-óriásszörnyes film, ami mégsem a Cloverfield, de azért a hasonlóságok nem biztos hogy csak a véletlen művei... (bár a plakát a D-Warra is hajaz erősen) És nahát! A premier dátuma 1-15(!)-08...

A trailer meg itt van. (a filenév meg azért az, ami, mert régen Tokyo munkacímen futott a film)

Szólj hozzá!

Címkék: trailer tokyo cloverfield monster asylum ripoff zsmovie zsfilm

süti beállítások módosítása